Caracteristici tehnice:
- COȘ PENTRU PASTEURIZARE
- Pentru FIERBEREA , concentrarea și sterilizarea produselor lichide, semidense și dense.
- Procesul de coacere are loc la flacără indirectă astfel încât să se evite lipirea produsului prelucrat pe fundul și pereții vasului.
- Căldura este distribuită atât pe fund cât și pe pereții vasului astfel încât să existe o coacere uniformă a produsului.
- JOLLY CHEF este alcătuit dintr-un singur vas în care se poate efectua: ○ FIERBERE PÂNĂ LA O TEMPERATURĂ RIDICATĂ și PRĂJELI ○ FRIGERE ○ PASTEURIZARE PRODUS AMBALAT PÂNĂ LA 100OC
- Sistemul cu interspațiu de lichid tehnic permite controlarea precisă a temperaturii de la 0OC până la 140 OC.
- VAS din oțel inox AISI 304 în totalitate
- Vas de prelucrarea din oțel inox lucios oglindă , grosime 30/10 (fund și lateral)
- Inveliș extern din oțel inox AISI 304 grosime 20/10
- Interspațiu intern pentru circularea lichidului de încălzire din oțel inox AISI 304
- Descărcare totală a vasului cu ajutrul valvei cu sferă plină sanificabilă
- Camera de combustie studiată pentru o un randament termic mai bun și scăderea consumului de energie
- Capac inox
- Sonda pentru indicarea temperaturii produsului din vas , cu marjă de eroare de +/-1oC
- Interval 0 oC/180 oC
- TABLOU DE COMANDĂ CU ECRAN TOUCH SCREEN conform normelor CE
- Temperaturi max. de coacere: 140oC
- Alimentare G.P.L. sau gaz metan.
- Capacitate vas 50 lt.
- Construire conform normelor CEE (Marca CE).
- Dimensiuni 90x90x150 cm